Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

COMUNICAT
privind participarea şefului DLAF, secretarul de stat Marius Cătălin VARTIC, la cea de-a patra Reuniune a membrilor Sistemului Naţional de Coordonare cu EUROJUST, Bucureşti, 15 decembrie 2017

Şeful Departamentului pentru lupta antifraudă – DLAF, secretarul de stat Marius Cătălin VARTIC, participă vineri, 15 decembrie, la cea de-a patra Reuniune a membrilor Sistemului Naţional de Coordonare cu EUROJUST. Evenimentul, care se desfăşoară la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, este prezidat de către Daniela Buruiană, membru naţional al României la EUROJUST.

Obiectivul principal al întâlnirii este acela de a evalua stadiul actual al cooperării autorităţilor române cu EUROJUST şi abordările viitoare pentru facilitarea şi coordonarea activităţilor de cooperare judiciară internaţională.

 

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF