Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

COMUNICAT
privind participarea şefului DLAF, secretarul de stat Marius Cătălin VARTIC, la cea de-a 27-a reuniune a Reţelei comunicatorilor antifraudă OLAF – OAFCN, Bruxelles, 16 - 17 februarie 2017

Secretarul de stat Marius Cătălin VARTIC, şeful Departamentului pentru lupta antifraudă - DLAF, participă, în perioada 16 – 17 februarie, la Bruxelles, la cea de-a 27-a reuniune a Reţelei comunicatorilor antifraudă OLAF – OAFCN.
Pe agenda întâlnirii figurează teme precum Planul de Acţiune al OAFCN pe anul 2016, comunicarea în situaţii de criză, comunicarea publică pentru cazurile de fraudă cu fonduri europene.
Reuniunile Reţelei Comunicatorilor Antifraudă OLAF – OAFCN au loc anual.
Reţeaua Comunicatorilor Antifraudă OLAF – OAFCN este un grup format din membrii serviciului de comunicare al Oficiului European de Luptă Antifraudă - OLAF, ofiţeri de presă, ofiţeri de relaţii publice şi comunicatori din toate serviciile de luptă antifraudă ale Statelor Membre din Uniunea Europeană. Rolul OAFCN este acela de a contribui la întărirea cooperării serviciilor de investigaţii naţionale, de a veni în sprijinul cetăţenilor europeni şi de a informa publicul larg cu privire la domeniul luptei antifraudă.

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF