Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

COMUNICAT
privind participarea șefului DLAF la seminarul susținut de experții Secretariatului General al Consiliului UE, București,18 – 19 iunie 2018

Șeful Departamentului pentru lupta antifraudă – DLAF, secretarul de stat Marius Cătălin VARTIC, participă, în perioada 18 – 19 iunie, la seminarul susținut de experții Secretariatului General al Consiliului Uniunii Europene. Evenimentul, organizat de Ministerul Afacerilor Externe, este dedicat președinților și vicepreședinților grupurilor de lucru ale Consiliului UE și  se desfășoară la sediul Bibliotecii Naționale a României.

Seminarul își propune să detalieze procedurile de lucru ale Consiliului UE, conceptul de prezidare activă și relația cu Parlamentul European și Comisia Europeană.

În perioada mandatului României la Președinția Consiliului UE, din primul semestru al anului 2019, Departamentul pentru lupta antifraudă va gestiona lucrările Grupului de lucru pentru combaterea fraudei - GAF din cadrul Consiliului UE.

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF