Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

COMUNICAT
privind participarea şefului DLAF, secretarul de stat Marius-Cătălin VARTIC, la conferinţa de lansare a proiectului Instruire pentru structurile din cadrul sistemului de coordonare, gestionare şi control al FESI în România, pe tematici prioritare pentru dezvoltarea capacităţii manageriale pentru sistemul de coordonare, gestionare şi control al FESI, Bucureşti, 27 februarie 2018

 

Şeful DLAF, secretarul de stat Marius–Cătălin VARTIC, participă marţi, 27 februarie, la conferinţa de lansare a proiectului Instruire pentru structurile din cadrul sistemului de coordonare, gestionare şi control al FESI în România, pe tematici prioritare pentru dezvoltarea capacităţii manageriale pentru sistemul de coordonare, gestionare şi control al FESI. Evenimentul este organizat de către Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP), în calitate de beneficiară a proiectului.

La eveniment au fost invitaţi să participe demnitari şi reprezentanţi ai Guvernului României, Ministerului Fondurilor Europene, Agenţiei Naţionale de Integritate, Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice, Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor.

Prin implementarea acestui proiect, ANFP îşi propune să contribuie la dezvoltarea capacităţii manageriale a structurilor cu rol de coordonare, gestionare şi control al FESI, prin furnizarea unor modele de formare pe tematici prioritare (achiziţii publice, managementul fraudelor şi neregulilor în contracte finanţate din FESI, aplicarea corecţiilor financiare, prevenirea şi combaterea faptelor de corupţie, promovarea standardelor de etică şi integritate). Grupul ţintă este format din aproximativ 1000 de persoane, din cadrul structurilor cu rol de coordonare, gestionare şi control al FESI.

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF