Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

COMUNICAT
privind participarea DLAF la reuniunea Închiderea programelor operaţionale aferente perioadei de programare 2007 - 2013, organizată de Autoritatea de Audit

Delegaţia Departamentului pentru lupta antifraudă – DLAF, condusă de secretarul de stat Marius Cătălin VARTIC, şeful DLAF, participă miercuri, 3 mai, la reuniunea Închiderea programelor operaţionale aferente perioadei de programare 2007 - 2013.

Evenimentul, organizat de Autoritatea de Audit, la Palatul Parlamentului, reuneşte reprezentanți ai ministerelor și instituțiilor implicate în gestionarea, controlul și implementarea fondurilor europene. 

Discuţiile vizează rezultatele procesului de închidere a exerciţiului bugetar din perioada de programare 2007 – 2013, acţiunile ce urmează a fi întreprinse ca urmare a transmiterii pachetului de închidere a aceluiaşi ciclu financiar de către Comisia Europeană, precum şi stadiul procesului de desemnare a autorităţilor de management pentru perioada de programare 2014 – 2020.

Bucureşti, 3 mai 2017

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF