Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

Participarea şefului DLAF, secretarul de stat Marius – Cătălin VARTIC, la conferinţa cu temaReforma UE și viitoarea perspectivă multianuală. Noi priorități, noi obiective? Provocări pentru țările din Europa Centrală și de Est, 7 decembrie 2016, Bucureşti

Şeful DLAF, secretarul de stat Marius – Cătălin VARTIC, participă, miercuri, 7 decembrie, la conferinţa cu temaReforma UE și viitoarea perspectivă multianuală. Noi priorități, noi obiective? Provocări pentru țările din Europa Centrală și de Est.Evenimentul,desfăşurat la Bucureşti, este organizat decătreInstitutul European din România și Ambasada Republicii Polone în România.
La eveniment şi-au confirmat prezenţa numeroşi oficiali din România și din alte state membre ale Uniunii Europene, precum şi experţi în domeniul afacerilor europene.
La finalul conferinţei, va avea loc festivitatea de decernare a Premiilor de Excelenţă IER pentrupromovarea spiritului şi valorilor europene, ediţia a VII-a.

 
Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF