Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

COMUNICAT
privind mesajul șefului DLAF cu ocazia Zilei Europei, București, 9 mai 2018

”Ziua de 9 mai este un bun prilej să ne reamintim de valorile comune europene pe care le împărtășim ca stat membru al unei Europe ce a însemnat întotdeauna un reper de civilizație și cultură pentru întregul mapamond.

În acest an atât de important pentru destinul României, în care celebrăm 100 de ani de unitate națională, 9 mai devine o zi cu atât mai plină de semnificații. Sărbătorim astfel, ca națiune închegată de un secol, importanța de a face parte din marea familie a Europei.   

Este totodată o ocazie pentru Departamentul pentru lupta antifraudă – DLAF, ca instituție care protejează interesele financiare ale UE în România, să reitereze angajamentul și implicarea sa în respectarea drumului european al țării noastre.

În această zi, Departamentul pentru lupta antifraudă – DLAF se alătură celorlalte instituții din cadrul Uniunii Europene la sărbătoareaEuropei și transmite un mesaj de felicitare Oficiului European de Luptă Antifraudă – OLAF.”

Marius – Cătălin VARTIC, secretar de stat, șeful Departamentului pentru lupta antifraudă – DLAF

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF