Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

Conferinţa "Măsuri anti-fraudă privitoare la achiziţiile publice din piaţa unică a uniunii europene. Soluţii legislative, instituţionale şi tehnice", 28 martie 2014 În data de 28 martie a.c, Departamentul pentru lupta antifraudă DLAF, în calitate de instituţie naţională de contact cu OLAF, a fost invitat să participe la videoconferinţa cu tema Măsuri anti-fraudă privitoare la achiziţiile publice din piaţa unică a uniunii europene. Soluţii legislative, instituţionale şi tehnice, organizată de către Partners for Social Development (Croaţia) în colaborare cu organizaţia non-guvernamentală Expert Forum (România). Evenimentul organizat concomitent în Croaţia (Zagreb) şi România (Bucureşti) face parte din proiectul Cross-Country Legal and Institutional Framework for Suppression of Fraud in Public Procurement, finanţat de OLAF prin programul Hercule II.Având în vedere tematica videoconferinţei, reprezentantul DLAF a susţinut în cadrul evenimentului o prezentare privind experienţa DLAF în domeniul controlului achiziţiilor publice din fonduri europene.Principalele obiective vizate au fost dezvoltarea primei pieţe comune româno - croate, prin punerea la dispoziţia publicului a informaţiilor referitoare la achiziţiile publice şi prin contribuţii cu privire la implementarea noilor Directive europene în domeniu şi a unei baze de date on-line comune referitoare la achiziţiile publice.
Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF