Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

Cea de-a şasea reuniune a Platformelor de cooperare prevăzute de Strategia Naţională Anticorupţie 2012 2015, 18 februarie 2014

În data de 18 februarie a.c., Departamentul pentru lupta antifraudă a participat la cea de-a şasea reuniune a Platformei de cooperare a administraţiei publice centrale, respectiv a Platformei de cooperare a autorităţilor independente şi a instituţiilor anticorupţie, prevăzute de Strategia Naţională Anticorupţie (SNA), organizată de către Ministerul Justiţiei.

Reuniunea a avut ca obiectiv principal organizarea misiunilor de evaluare tematică, pe parcursul anului 2014, la nivelul instituţiilor publice care au aderat la Strategia Naţională Anticorupţie (Camera Deputaţilor, Curtea de Conturi, Consiliul Concurenţei, Consiliul Naţional de Integritate, Autoritatea Electorală Permanentă).

Temele de evaluare pentru anul 2014 vor fi codul etic / deontologic / de conduită, regimul incompatibilităţilor şi transparenţa decizională.

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF