Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

Cea de-a opta reuniune a Platformelor de cooperare prevăzute de Strategia Naţională Anticorupţie 2012 - 2015, 19 februarie 2015

În data de 19 februarie a.c., Departamentul pentru lupta antifraudă a participat la cea de-a opta reuniune a Platformei de cooperare a administraţiei publice centrale, respectiv a Platformei de cooperare a autorităţilor independente şi a instituţiilor anticorupţie, prevăzute de Strategia Naţională Anticorupţie (SNA), organizată de către Ministerul Justiţiei.

În cadrul reuniunii, au fost abordate subiecte referitoare la evoluţii în implementarea SNA la nivelul platformei, iar coordonatorul Strategiei Naţionale Anticorupţie (SNA) la nivelul DLAF a prezentat progresele notabile ale Departamentului în lupta antifraudă şi anticorupţie, realizate în anul 2014, în cooperare cu OLAF sau cu serviciile antifraudă ale celorlalte state membre, precum şi recunoaşterea europeană a construcţiei instituţionale a DLAF în contextul Raportului anual al Comisiei Europene privind protecţia intereselor financiare ale Uniunii Europene - lupta impotriva fraudei, lansat în iulie 2014.

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF