Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

COMUNICAT
privind semnarea protocolului de colaborare între Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF  şi Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate – ANABI, 28 februarie 2017

Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF şi Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate – ANABI au semnat, în data de 28 februarie 2017, un protocol de cooperare, ce are ca obiect stabilirea domeniilor şi a procedurii de cooperare interinstituţionale între părți, pentru îndeplinirea funcţiilor şi atribuţiilor specifice fiecărei instituţii, conform competenţelor acestora.

Protocolul are la bază prevederile Legii nr. 318/2015 pentru înfiin’area, organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative şi ale Legii nr. 61/2011 privind organizarea şi funcţionarea Departamentului pentru lupta antifraudă – DLAF.

 

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF