Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

Participarea DLAF la cea treia reuniune COCOLAF – Grupul de lucru Prevenirea Fraudelor, 10 noiembrie 2015, Bruxelles

Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF a participat la Bruxelles, în data de 10 noiembrie a.c., la cea de-a treiareuniuneCOCOLAF – Grupul de lucru Prevenirea Fraudelor, organizată de către Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF).
În cadrul întâlniriiau fostprezentate: rezultatele activităţii celor două grupuri de lucru temporare, coordonate de OLAF (Grupul de lucru Fonduri structurale şi Grupul de lucru Agricultură) şi direcţia de investigaţii nou înfiinţatăîn cadrul OLAF, Unit B.5 Fonduri structurale şi agricole III, care va fi responsabilă de investigaţiile din Bulgaria, Cipru, Grecia, Italia şi România.
Evenimentul a reunit reprezentanţi ai Oficiului European de Luptă Antifraudă (OLAF), precum şi experţi ai unor structuri din cadrul Comisiei Europene sau ai unor instituţii cu atribuţii de gestionare a fondurilor europene şi control din statele membre.

 

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF