Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

COMUNICAT
privind participarea DLAF la Reuniunea Comitetului Consultativ pentru Coordonarea Luptei Antifraudă (COCOLAF) - Grupul de lucru „Raportarea şi analiza fraudelor şi ale altor nereguli, din cadrul OLAF

Reprezentanţii Departamentului pentru lupta antifraudă – DLAF participă joi, 27 aprilie, la Reuniunea Comitetului Consultativ pentru Coordonarea Luptei Antifraudă (COCOLAF) - Grupul de lucru „Raportarea şi analiza fraudelor şi ale altor nereguli, din cadrul OLAF”. Pe agenda evenimentului, desfăşurat la Bruxelles, se regăsesc subiecte de interes pentru activitatea AFCOS România (DLAF), precum Raportul anual PIF 2016, Chestionarul PIF 2017 şi documentul de lucru Ghidul privind modalitatea de raportare a neregulilor pentru noul Cadru Financiar Multianual 2014-2020. De asemenea, în cadrul întâlnirii va fi prezentat Sistemul de Management al Neregulilor – IMS:  dezvoltări viitoare, dar şi proiectul italian Sistemul Informatic Anti-Fraudă.

Anterior Reuniunii grupului de lucru, reprezentanţii DLAF participă miercuri, 26 aprilie, şi la două workshop-uri organizate de către OLAF - IMS-B2B Interface şi Evaluarea privind Regulamentul 883/2013.

Precizăm că Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF este instituţia de contact a Oficiului European de Luptă Antifraudă (OLAF) şi Serviciul de Coordonare Antifraudă (AFCOS) în România. Datorită rolului pe care îl îndeplineşte, DLAF participă, în mod regulat, la reuniunile COCOLAF şi ale grupurilor sale de lucru.

 

Bruxelles, 27 aprilie 2017

 

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF