Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

COMUNICAT
privind participarea şefului DLAF, secretarul de stat Marius - Cătălin VARTIC, la întâlnirea grupului de lucru AFCOS din cadrul COCOLAF,  Bruxelles, 26 octombrie 2017

Şeful Departamentului pentru lupta antifraudă - DLAF, secretarul de stat Marius - Cătălin VARTIC, participă joi, 26 octombrie, la Bruxelles, la întâlnirea grupului de lucru AFCOS din cadrul Comitetului Consultativ pentru Coordonarea Luptei Antifraudă (COCOLAF).

Printre subiectele aflate pe agenda de lucru se află cooperarea dintre structurile AFCOS şi OLAF, cu accent pe schimbul de experienţă în ceea ce priveşte verificările la faţa locului şi operațiunile tehnico-criminalistice, evaluarea Regulamentului 883/2013 și viitorul OLAF, în contextul înființării instituției Procurorul European.

În calitatea sa de instituţie de contact a Oficiului European de Luptă Antifraudă (OLAF) şi de Serviciu de Coordonare Antifraudă (AFCOS) în România, DLAF participă în mod regulat la reuniunile COCOLAF şi ale grupurilor sale de lucru.
Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF