Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea DLAF la întâlnirea Grupului de lucru Fraudă în Achiziţiile Publice din cadrul COCOLAF,2 februarie 2017, Bruxelles

Departamentul pentru lupta antifraudă – DLAF a participat, în data de 2 februarie, la Bruxelles, la întâlnirea „Grupului de lucru Fraudă în Achiziţiile Publice”din cadrul Comitetului Consultativ pentru Coordonarea Luptei Antifraudă – COCOLAF.

În cadrulîntâlnirii,s-au stabilit obiectivele şi calendarul Grupului pentru anul 2017. De asemenea, s-a discutat desprerolul pe care îl are departamentul D2, din cadrul Oficiului European de Luptă Antifraudă – OLAF, încombaterea fraudei din zona achiziţiilor publice.
Precizăm că, datorită atribuţiilor pe care le îndeplineşte,în calitatea sa de instituţie de contact cu OLAF, DLAF participă, în mod regulat, la reuniunile COCOLAF şi ale grupurilor sale de lucru.

Serviciul relaţii mass-media, protocol şi registratură

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF