Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

Reuniunile Grupurilor de lucru COCOLAF privind prevenirea fraudei, februarie 2014Reprezentanţii Departamentul pentru lupta antifraudă DLAF au participat în cursul lunii februarie, la Reuniunile Grupurilor de Lucru ale Comitetului Consultativ pentru Coordonarea Luptei Antifraudă (COCOLAF), organizate de către Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF).Evenimentele organizate la sediul OLAF din Bruxelles, în data de 6 respectiv, 20 februarie 2014, au reunit reprezentanţi din Statele Membre, ai OLAF şi ai unor Direcţii Generale din cadrul Comisiei Europene.Întâlnirile au avut ca teme de dezbatere Strategii naţionale anti-fraudă pentru fonduri structurale şi de investiţii şi respectiv, Rolul auditorilor în prevenirea şi detectarea fraudei. În urma dezbaterilor, sub coordonarea OLAF şi prin contribuţia voluntară a participanţilor din Statele Membre, vor fi elaborate 2 ghiduri care vor servi Statelor Membre în structurarea propriilor politici de elaborare a strategiilor anti-fraudă şi de organizare a auditului intern.Ghidurile vor fi prezentate în cadrul Reuniunii COCOLAF, Grupul de lucru Prevenirea fraudei în domeniul fondurilor structurale, care se va desfăşura la Bruxelles în luna noiembrie a anului în curs.
Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF