Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

Cea de-a 25-a reuniune a reţelei comunicatorilor antifraudă OLAF - OAFCN, Bruxelles, 20 martie 2015În data de 20 martie a.c. la invitaţia Oficiului European de Luptă Antifraudă (OLAF), Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF, a participat la Bruxelles, la cea de-a 25-a reuniune a reţelei comunicatorilor antifraudă - OAFCN.În deschiderea reuniunii, Directorul General al OLAF, domnul Giovanni Kessler a adresat un scurt mesaj din partea OLAF.Temele de discuţie de pe agenda reuniunii au fost: importanţa luptei împotriva fraudei şi a corupţiei; actualizarea politicii referitoare la programul Hercule III; stadiul implementării Planului de Acţiune al OAFCN pentru anul 2014 şi elaborarea noului plan de acţiune pentru anul 2015; aspecte organizatorice referitoare la cel de-al 13 lea seminar de training al OAFCN dar şi studii de caz ale unora dintre statele membre participante. în cadrul acestei întlniri, OLAF a aniversat cele 25 de reuniuni ale OAFCN printr-un film, în care a fost prezentată evoluţia în imagini a Reţelei.DLAF a împărtăşit, printr-o prezentare, în cadrul acestei sesiuni de discuţii, experienţa sa în lupta împotriva fraudei la nivel naţional, sub aspectul comunicării instituţionale.
Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF