Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

Reuniune de lucru privind colaborarea dintre Autoritatea de Audit şi Departamentul pentru Lupta Antifraudă în domeniul protecţiei intereselor financiare ale Uniunii Europene Bucureşti, 10 martie 2015În data de 10 martie a.c., Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF, instituţie naţională de contact cu OLAF, a participat la o reuniune bilaterală cu Autoritatea de Audit. Obiectivul general al evenimentului a fost îmbunătăţirea proceselor de colaborare, în scopul protejării intereselor financiare ale Uniunii Europene în România. La eveniment au participat şefii celor două instituţii, directori şi experţi ai direcţiilor de specialitate.Dintre subiectele dezbătute în cadrul discuţiilor menţionăm: Strategia Naţională de Luptă Antifraudă, neregulile multiple care conduc la suspiciuni de fraudă, conflictul de interese, zonele de risc identificate şi modul de abordare a suspiciunilor de fraudă.
Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF