Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

COMUNICAT privind vizita de lucru a reprezentanţilor AFCOS Grecia (General Secretariat against Corruption), la sediul AFCOS România (DLAF), Bucureşti, 11 - 12 octombrie 2016AFCOS România (Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF) organizează, la sediul său, în perioada 11 - 12 octombrie, vizita de lucru a delegaţiei AFCOS Grecia (General Secretariat against Corruption), condusă de şeful instituţiei, domnul secretar general Georgios Vassiliadis. Vizita are loc ca urmare a intenţiei exprimate de conducerea AFCOS Grecia de a cunoaşte şi a se familiariza cu procedurile de lucru ale AFCOS România - DLAF, având în vedere că DLAF este un model de succes la nivel european. Pe parcursul celor două zile, reprezentanţii AFCOS Grecia vor putea afla mai multe informaţii despre structura DLAF, obiectivele şi modul de acţiune al direcţiilor implicate în domeniul controlului fondurilor comunitare, dar şi despre modalităţile de cooperare inter-instituţională, atât la nivel naţional, cât şi internaţional. DLAF va prezenta:1. modul de lucru în cazul verificărilor preliminare şi al investigaţiilor antifraudă, studii de caz;2. cooperarea cu OLAF şi instituţiile cu rol în domeniul antifraudă;3. viziunea DLAF - AFCOS România - cu privire la strategia naţională de luptă împotriva fraudei.Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF este instituţia de contact a Oficiului European de Luptă Antifraudă (OLAF) şi Serviciul de Coordonare Antifraudă (AFCOS) în România. DLAF cooperează cu autorităţile şi entităţile din statele membre pentru a asigura o protecţie efectivă şi echivalentă a intereselor financiare ale Uniunii Europene.
Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF