Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

COMUNICAT
privind vizitele de lucru ale delegaţiilor DLAF la sediul AFCOS Bulgaria şi AFCOS Serbia, 2 – 6 octombrie 2017

În perioada 2 – 6 octombrie, două delegaţii ale Departamentului pentru lupta antifraudă – DLAF efectuează vizite de lucru la sediul Serviciilor de coordonare a luptei antifraudă – AFCOS din Bulgaria şi din Serbia, în cadrul programului de schimb CEPOL Exchange Programme 2017.

Scopul acestei acțiuni constituie, în principal, schimbul de cunoştinţe şi bune practici şi, în subsidiar, dezvoltarea unei culturi europene comune de aplicare a legii.

Reprezentanţii DLAF vor avea ocazia să afle informaţii legate de funcţionarea AFCOS Bulgaria, cooperarea dintre această instituţie, OLAF şi celelalte servicii AFCOS, dar şi cu organele judiciare naţionale. În Serbia, reprezentanţii DLAF vor afla care este rolul Ministerului de Interne în cadrul AFCOS, al Biroului Procurorului şi, de asemenea, care sunt cele mai frecvente cazuri de fraudă şi problemele pe care le ridică investigarea acestora.

În cadrul programului de schimb CEPOL Exchange Programme 2017,Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF a găzduit, în perioada 25 – 29 septembrie, vizita de studiu a delegaţiilor Serviciilor de coordonare a luptei antifraudă – AFCOS din Bulgaria şi Serbia.

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF