Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

COMUNICAT
privind participarea a şapte masteranzi ai SNSPA la un stagiu de practică la sediul DLAF, 20 – 28 noiembrie 2017

În perioada 20 - 28 noiembrie, reprezentanţii Departamentului de luptă antifraudă - DLAF vor îndruma, în cadrul unui stagiu de practică, şapte masteranzi ai Facultăţii de Administraţie Publică, din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA).

Masteranzii vor avea posibilitatea să fie instruiţi, zilnic, în legătură cu modalităţile de funcţionare administrativă ale DLAF şi rolul său central ca instituţie de contract cu Uniunea Europeană în domeniul protecţiei intereselor financiare comunitare în România. De asemenea, vor afla despre mecanismele de colaborare ale DLAF cu instituţiile naţionale şi internaţionale şi despre importanţa pe care DLAF o acordă prevenţiei fraudării fondurilor europene.

Stagiul este realizat în baza acordului dintre DLAF şi SNSPA  şi are drept obiective dobândirea de competenţe profesionale şi verificarea aplicabilităţii cunoştinţelor teoretice însuşite de masteranzi.

Studenţii SNSPA urmează cursurile masterului „Integritate Publică și Politici Anticorupție”, în cadrul căruia studiază despre transparență, integritate, prevenire și combaterea fraudelor și a corupției.Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF