Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

COMUNICAT
privind participarea DLAF la sesiunea de formare profesională Mecanisme eficiente pentru prevenirea și combaterea corupției în administrația publică, Baia Mare, 25 - 27 octombrie 2017

 

În perioada 25 - 27 octombrie, un reprezentat al Departamentului pentru lupta antifraudă – DLAF va participa, atât în calitate de lector, cât și de cursant, la sesiunea de formare profesională din cadrul proiectului Direcţiei Generale Anticorupţie, Mecanisme eficiente pentru prevenirea și combaterea corupției în administrația publică.

Evenimentul, desfăşurat la Baia Mare, reprezintă cea de-a patra sesiune de formare în domeniul identificării şi investigării faptelor de corupţie în achiziţiile publice şi în gestionarea fondurilor europene.

În cadrul proiectului, DGA a organizat, în anul 2016, sesiuni la Neptun, Craiova şi Alba Iulia şi în anul 2017, la Iași şi Oradea.

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF