Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

COMUNICAT
privind participarea DLAF la evenimentul dedicat eticii şi conflictului de interese, organizat de AM POCA, 29 septembrie 2017

Departamentul pentru luptă antifraudă – DLAF participă, în data de 29 septembrie, la  evenimentul dedicat eticii și conflictului de interese, organizat de către Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capacitate Administrativă (AM POCA), pentru un număr de 100 de beneficiari și potențiali beneficiari.

Evenimentul are la bază Planul de acțiune în vederea implementării recomandărilor Comisiei Europene cu privire la evaluarea riscurilor și măsurilor anti-fraudă pentru perioada 2014-2020, aprobat la nivelul AM POCA. Printre măsurile cuprinse în acest document, se regăsesc următoarele: punerea la dispoziție de ghiduri sau instruirea beneficiarilor cu privire la etică, conflict de interese, mită și recompense și implicațiile nerespectării ghidurilor acceptate, instruirea beneficiarilor în materia prevenirii și detectării comportamentului fraudulos în achizițiile publice, etc.

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF