Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

COMUNICAT
privind participarea DLAF la sesiunea de formare profesională din cadrul proiectului DGA Mecanisme eficiente pentru prevenirea și combaterea corupției în administrația publică,
Sinaia, 01 – 03 noiembrie 2017

În perioada 01 – 03 noiembrie, şase reprezentanţi DLAF participă în calitate de lectori şi cursanţi la sesiunea de formare profesională din cadrul proiectului Direcţiei Generale Anticorupţie Mecanisme eficiente pentru prevenirea și combaterea corupției în administrația publică. Seminarul, care se desfăşoară la Sinaia, reprezintăcea de-a treia sesiune de formare (C3) în domeniul investigării și cercetării faptelor de corupție, inclusiv al infracțiunilor privind interesele financiare ale UE.

În cadrul proiectului, DGA a organizat, în anul 2016, sesiuni la Neptun, Craiova şi Alba-Iulia iar în anul 2017, la Iași, Oradea şi Baia Mare.

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF