Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

COMUNICAT
privind participarea DLAF la conferința internațională Protejarea fondurilor europene/comunitare împotriva fraudelor din domeniul agriculturii printr-o abordare integrată – Concepte, tendințe, practici de prevenire și contracarare, Călărași, 14 februarie 2018

 

Departamentul pentru lupta antifraudă – DLAF participă miercuri, 14 februarie, la conferința internațională Protejarea fondurilor europene/comunitare împotriva fraudelor din domeniul agriculturii printr-o abordare integrată – Concepte, tendințe, practici de prevenire și contracarare. Evenimentul, desfăşurat la Călăraşi, este organizat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi şi face parte din proiectul Cooperare transnațională între autorități de aplicare a legii pentru întărirea activității de prevenire și luptă împotriva fraudei cu fonduri europene/subvenții acordate în domeniul agriculturii, derulat de către IPJ Călărași prin Programul Hercule III 2014-2020.

Conferinţa va reuni aproximativ 70 de specialiști din cadrul instituțiilor partenere implicate în proiect din România, Belgia, Bulgaria, Polonia și Republica Moldova, precum și reprezentanți ai autorităților publice județene și locale, administratori de societăți agricole, fermieri și reprezentanți mass-media.

Scopul evenimentului este de a consolida expertiza participanților prin promovarea celor mai bune practici, împărtășirea experiențelor și a altor informații utile domeniului de referință, precum și creșterea conștientizării în ceea ce privește relevanța protejării intereselor financiare ale UE prin prevenirea și combaterea fraudei în domeniul agricol.

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF