Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

COMUNICAT
privind participarea DLAF la dezbaterea Contrabanda cu țigări: diagnoza, vulnerabilități, măsuri de prevenire și control, București, 19 aprilie 2018

Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF participă joi, 19 aprilie, la dezbaterea Contrabanda cu țigări: diagnoza, vulnerabilități, măsuri de prevenire și control. Evenimentul este organizat de Centrul Syene pentru Educație, în cadrul proiectului ”Contrabanda cu țigări pe ruta balcanică: abordarea lacunelor instituționale și corupției”, finanțat prin PMI-IMPACT, o inițiativă globală de combatere a comerțului ilicit cu produse din tutun și infracțiuni asociate.

În cadrul dezbaterii, va fi lansat și raportul ”Evaluarea contrabandei cu țigări din România: vulnerabilități instituționale”.

Evenimentul va reuni și reprezentanți ai Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Inspectoratului General al Poliției Române, Poliției locale.

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF