Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

COMUNICAT
privind participarea DLAF la conferința Cooperarea inter-instituțională în beneficiul mediului de afaceri și consumatorilor, București, 19 aprilie 2018

Departamentul pentru lupta antifraudă – DLAF participă joi, 19 aprilie, la conferința Cooperarea inter-instituțională în beneficiul mediului de afaceri și consumatorilor, organizată de Consiliului Concurenței. În cadrul evenimentului, DLAF ia parte și la lucrările Atelierului 2 privind „Concurența în sectorul achizițiilor publice.

Evenimentul se bucură de prezența reprezentanților Diviziei de concurență a Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică, ai Guvernului României și Parlamentului, ai autorităților de concurență din Republica Moldova, ai autorităților de reglementare. De asemenea, sunt invitați membri corporativi ai camerelor de comerț și industrie, reprezentanți ai asociaţiilor și organizațiilor profesionale și patronale, ai mediului juridic, ai mediului academic și ai organizaţiilor societății civile, mass-media.

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF