Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

Comunicat privind finalizarea verificărilor referitoare la S.C. HEXI PHARMA CO. S.R.L

Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF a finalizat verificările privind cererile de finanţare din fonduri europene, depuse de către S.C. HEXI PHARMA CO. S.R.L., în perioada 2009 – 2015.
DLAF a constatat indicii privind posibila săvârşire a unor infracţiuni împotriva intereselorfinanciare ale Uniunii Europene, în două dintre proiectele în care S.C. HEXI PHARMA CO. S.R.L. figurează în calitate de solicitant sau beneficiar, şi a sesizat Direcţia Naţională Anticorupţie.
Precizăm că acţiunea de control a DLAF s-a declanşat în luna mai a.c. şi a vizat toate proiectele depuse de către S.C. HEXI PHARMA CO. S.R.L. ş.a.
Având în vedere că investigaţiile organelor judiciare se află în desfăşurare, DLAF nu poate oferi mai multe informaţii cu privire la aspectele constatate.
La data la care organele judiciare vor dispune o soluţie, DLAF va pune la dispoziţia opiniei publice informaţii cu privire la aceasta.

 

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF