Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

COMUNICAT
privind participarea DLAF la conferinţa de deschidere a proiectului
Consolidarea şi eficientizarea sistemului naţional de recuperare a creanţelor provenite din infracţiuni, Bucureşti, 27 februarie 2018

 

Departamentul pentru lupta antifraudă – DLAF participă marţi, 27 februarie, la conferinţa de deschidere a proiectului Consolidarea şi eficientizarea sistemului naţional de recuperare a creanţelor provenite din infracţiuni. Evenimentul este organizat de către Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI), în calitate de beneficiară a proiectului.

La conferinţă sunt invitaţi să participe reprezentanţi ai instanţelor judecătoreşti, Ministerului Justiţiei, Parchetulului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi ai altor unităţi de parchet, ai Inspectoratului General al Poliţiei Române, ai Direcţiei Generale Anticorupţie şi Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, precum şi ai mass-media.

Scopul proiectului este creşterea gradului de recuperare a creanţelor provenite din infracţiuni, dar şi consolidarea capacităţii ANABI în vederea îndeplinirii eficiente şi performante a misiunii instituţionale, prin dezvoltarea de instrumente operaţionale şi strategice, investirea în capitalul uman, precum şi prin diseminarea bunelor practici către specialişti şi practicieni din domeniu.

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF