Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

Informare referitoare la campania OLAF
Regulation 515 communication campaign

Începând cu 1 septembrie 2016, funcționarii responsabili de efectuarea investigațiilor vamale de pe întreg teritoriul Uniunii Europene utilizează noi instrumente electronice pentru combaterea fraudei vamale ( https://ec.europa.eu/anti-fraud/media-corner/news/01-09-2016/eu-customs-investigators-get-new-powerful-tools-combat-fraud_en ). Aceste sisteme informatice înregistrează deplasările fizice ale containerelor transportate pe nave maritime și colectează informații privind mărfurile care intră, tranzitează și ies din spațiul Uniunii Europene.

Pentru promovarea noilor instrumente, OLAF a realizat, în limbile engleză, franceză şi germană, un material video de prezentare.

Materialul video poate fi vizionat accesând:

https://ec.europa.eu/avservices/video/player.cfm?sitelang=en&ref=I141297 (website-ul Comisiei Europene), https://twitter.com/OLAFPress/status/882232843879022592 (contul de Twitter al OLAF) sau https://twitter.com/EU_Commission/status/884044974307672066 (contul de Twitter al Comisiei Europene).

Descarcă video
Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF