Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

COMUNICAT
privind participarea DLAF la reuniunea Grupului de lucru pentru combaterea fraudei , din cadrul Consiliului Uniunii Europene și la întâlnirea de lucru cu Secretariatul General al Consiliului UE și OLAF, Bruxelles, 19 - 20 iulie 2018


Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF participă, joi, 19 iulie, la reuniunea Grupului de lucru pentru combaterea fraudei, din cadrul Consiliului Uniunii Europene.

De asemenea, în data de 20 iulie, DLAF va participa și la o întâlnire de lucru cu reprezentanții Secretariatului General al Consiliului UE și cei ai Oficiului European de Luptă Antifraudă (OLAF) pentru a discuta despre pregătirile în vederea exercitării Președinției Grupului, în primul semestru 2019.

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF