Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

COMUNICAT
privind participarea DLAF la seminarul susținut de doamna Yana Docheva, director responsabil cu pregătirea logistică pe perioada Președinției Bulgariei la Consiliul UE, București, 27 iulie 2018

Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF participă vineri, 27 iulie, la seminarul susținut de doamna Yana Docheva, director responsabil cu pregătirea logistică a Președinției Bulgariei la Consiliul Uniunii Europene, în perioada ianuarie – iunie 2018. Întâlnirea face parte din seria evenimentelor organizate de Ministerul Afacerilor Externe, în vederea pregătirii instituțiilor publice pentru preluarea de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene, în primul semestru al anului 2019.

În perioada mandatului României la Președinția Consiliului UE, Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF va gestiona lucrările Grupului de lucru pentru combaterea fraudei - GAF.

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF