Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

Participarea Şefului DLAF la masa rotundă "Consolidarea sistemului de protecţie a intereselor financiare ale U.E.", 20 iunie 2014, Podgoriţa, MuntenegruÎn data de 20 iunie, Şeful Departamentului pentru lupta antifraudă - DLAF - domnul Andrei-Atila-Luca CHENDI - Secretar de Stat, a participat la Podgoriţa, Muntenegru, la masa rotundă cu tema Consolidarea sistemului de protecţie a intereselor financiare ale U.E., eveniment organizat de SIGMA (Sprijin pentru îmbunătăţire în guvernare şi de management - o iniţiativă comună a Uniunii Europene şi a OCDE - Organizaţia pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare).Reuniunea a avut ca scop principal schimbul de experienţă şi bune practici între Malta, România, Estonia şi Muntenegru. Dezbaterile s-au concentrat şi asupra proiectului de Strategie de Luptă Antifraudă elaborat de către autorităţile din Muntenegru.Şeful DLAF a prezentat în cadrul evenimentului modul de organizare al Departamentului, în calitatea sa de Serviciu de Coordonare a Luptei Antifraudă (AFCOS) în România, precum şi planul de acţiuni întreprins prin Strategia Naţională Antifraudă destinată consolidării sistemului de protecţie a intereselor financiare ale UE în România.
Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF