Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

COMUNICAT
privind participarea DLAF la sesiunea Mecanisme eficiente pentru prevenirea și combaterea corupției în administrația publică

Departamentul pentru luptă antifraudă - DLAF participă, în perioada 7 – 9 iunie, la sesiunea de formare profesională, intitulată Mecanisme eficiente pentru prevenirea și combaterea corupției în administrația publică. Evenimentul, desfăşurat la Oradea, este organizat de Direcţia Generală Antifraudă.

În cadrul sesiunii, un reprezentant DLAF va susţine, în calitate de lector, o prezentare în domeniul  identificării și investigării faptelor de corupție în achizițiile publice și gestionarea fondurilor europene.

Sesiunea de la Oradea este cea de-a treia de acest tip, după cele desfăşurate la  Craiova (09-11 iunie 2016) şi la Alba Iulia ( 07-12 decembrie 2016).

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF