Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

COMUNICAT
privind participarea DLAF la cursul privind frauda în achiziţiile publice al Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative și ale Comunicării, Cluj

În data de 10 iunie, un reprezentant al Departamentului pentru lupta antifraudă - DLAF va susţine, în calitate de lector, un curs privind frauda în achizițiile publice, cu studii de caz şi materiale educaționale utile studenților de la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC), Cluj.

Cursul susţinut de reprezentantul DLAF este realizat în cadrul programului postuniversitar „Achiziții publice, concesiuni și Parteneriat Public Privat” al FSPAC, ca urmare a Protocolului de colaborare încheiat între instituţia noastră și Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, în data de 22 februarie 2017.

Cursurile programului postuniversitar al FSPAC sunt predate în limba română, de experți în achiziții publice din mediul universitar și din practica achizițiilor publice, ai Agenției Naționale a Achizițiilor Publice, ai Departamentului pentru lupta antifraudă, ai Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor, de judecători de contencios administrativ şi avocați specializați în achiziții publice. Cursanții pot avea astfel acces la studii de caz și articole în domeniul achizițiilor publice și domenii conexe.

10 iunie 2017, Cluj

 

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF