Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

COMUNICAT
privind participarea DLAF la cursul Spălarea banilor, organizat de CEPOL

Departamentul pentru lupta antifraudă – DLAF participă, în perioada 12 – 16 iunie, la cursul Spălarea banilor, organizat de European Police College (CEPOL), cu sprijinul Academiei de Poliţie olandeze, înWarnsveld (Olanda).

Temele cuprind atât aspecte legislative, cât şi practice despre spălarea banilor, infracţiuni economice şi finanţarea terorismului.

Grupul ţintă este format din experți și lideri ai echipelor de investigare a infracțiunilor din domeniul economico-financiar.

Obiectivele cursului sunt centrate pe dobândirea de cunoştinţe şi abilităţi, dar şi a unei înţelegeri strategice în ceea ce priveşte modalităţile de investigare a spălării banilor. De asemenea, se pune accentul pe cunoaşterea rolului şi a colaborării dintre actorii importanţi din acest domeniu - Europol, Eurojust, OLAF şi reţelele Financial Intelligence Unit  (FIU), Camden Assets Recovery Interagency Network (Carin), Egmont Group şi Association of Law Enforcement Forensic Accountants Network (ALEFA).


12 – 16 iunie 2017, Warnsveld, Olanda

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF