Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

COMUNICAT
privind participarea DLAF la inițiativa Proiect  de Cooperare 2, organizat de AFCOS Italia, Roma, 7 – 8 iunie 2018

În perioada 7 – 8 iunie, reprezentanții Departamentului pentru lupta antifraudă – DLAF participă, la Roma, la conferința internațională Proiect de cooperare 2, organizată de AFCOS Italia. DLAF a agreat să facă parte din proiectul italian, cofinanțat din Programul HERCULE III 2017.

Proiectul de cooperare 2 își propune să consolideze relațiile dintre AFCOS-uri, prin aprofundarea aspectelor de interes comun, atât structurale (prerogative, atribuții, capacități de coordonare etc.), cât și operaționale (metode de efectuare a investigațiilor, analiza bunelor practici, etc.).

Proiectul de cooperare 2 a fost conceput pentru a continua inițiativa AFCOS Italia din anul 2016 - Proiectul de cooperare în domeniul antifraudă, aprobat și cofinanțat prin programul HERCULE III 2015. DLAF a fost partener și în cadrul acestui proiect și a participat la trei activități. Obiectivul general l-a reprezentat întărirea cooperării între autoritățile competente în domeniul fondurilor europene din statele membre, prin schimb de experiență și bune practici.

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF