Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

COMUNICAT
privind participarea DLAF la evenimentul Incompatibilități și conflicte de interese în accesarea și utilizarea fondurilor europene, București, 14 iunie 2018

Departamentul pentru lupta antifraudă – DLAF participă, joi, 14 iunie, la sesiunea organizată de Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” din București, Incompatibilități și conflicte de interese în accesarea și utilizarea fondurilor europene. Evenimentul face parte din proiectul ”Eliminarea fraudelor și prevenirea incompatibilităților, un drum sigur către accesarea cu succes a fondurilor europene – ElFraPI-EU", co-finanțat din Programul Hercule III 2014-2020.

Printre participanți se află experți în fraude cu fonduri europene din cadrulOLAF și din Italia, reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții în controlul și prevenirea fraudelor la nivel național – Direcția Națională Antifraudă, Agenția Națională de Integritate, Agenția Națională pentru Achiziții Publice, Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul Justiției, Ministerul Public, Ministerul Finanțelor Publice, Ministerul Afacerilor Interne - și 50 de studenți ai Academiei de Poliție.

A doua sesiune va avea avea loc  în data de 25 octombrie 2018.

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF