Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

COMUNICAT
privind participarea DLAF la evenimentul prilejuit de proiectul Instruire orizontală pentru potențialii beneficiari și beneficiarii FESI, precum și instruire specifică pentru beneficiarii POAT, București, 21 iunie 2018

Departamentul pentru lupta antifraudă – DLAF participă joi, 21 iunie, la evenimentul de promovare a proiectului Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, Instruire orizontală pentru potențialii beneficiari și beneficiarii FESI, precum și instruire specifică pentru beneficiarii POAT.

Proiectul, co-finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operațional Asistență Tehnică 2014-2020, își propune să contribuie la consolidarea capacității beneficiarilor implicați în gestionarea FESI și a beneficiarilor POAT de a implementa și gestiona proiecte cu fonduri europene nerambursabile.

În cadrul proiectului, se va instrui personalul din administrația publică centrală și locală, va fi abordat noul pachet legislativ / noul sistem de verificare, dar și tematici precum prevenirea neregulilor și fraudei, conflictul de interese și incompatibilități.

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF