Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

COMUNICAT
privind participarea DLAF la seminarul Best practices in preparation of the Romanian Presidencyduring the first semester of 2019, București, 25 iunie 2018

 

Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF participă luni, 25 iunie, la seminarul Best practices in preparation of the Romanian Presidency during the first semester of 2019, susținut de experții Parlamentului European. Evenimentul, care se desfășoară la sediul Bibliotecii Naționale a României, este dedicat președinților grupurilor de lucru ale Consiliului Uniunii Europene. Seminarul va detalia atât procedurile de lucru ale Parlamentului European, cât și specificul relațiilor interinstituționale - codecizia, adoptarea actelor și organizarea plenarelor.

În perioada exercitării Președinției Consiliului UE de către România, în primul semestru din 2019, Departamentul pentru lupta antifraudă – DLAF va gestiona lucrările Grupului de lucru pentru combaterea fraudei - GAF din cadrul Consiliului UE.

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF