Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

COMUNICAT
privind participarea DLAF la sesiunea de formare profesională din cadrul proiectului DGA Mecanisme eficiente pentru prevenirea și combaterea corupției în administrația publică

Reprezentanţii Departamentului pentru lupta antifraudă – DLAF participă, în perioada 15 - 17 mai, la sesiunea de formare profesională în domeniul investigării și cercetării faptelor de corupție, inclusiv al infracțiunilor privind interesele financiare ale UE. Evenimentul, care se desfăşoară la Iaşi, face parte din cadrul proiectului european derulat de Direcţia Generală Anticorupţie (DGA), Mecanisme eficiente pentru prevenirea și combaterea corupției în administrația publică.

În cadrul cursurilor, reprezentanţii DLAF vor prezenta aspecte privind protecția intereselor financiare ale UE, prin măsuri legislative și mijloace operaționale, precum și studii de caz pe acest subiect.

Iaşi, 15 – 17 mai 2017

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF