Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

COMUNICAT
privind participarea DLAF la seminarul susținut de experții Secretariatului General al Consiliului UE, București, 30 mai 2018

 

Departamentul pentru lupta antifraudă – DLAF participă miercuri, 30 mai, la seminarul susținut de experții Secretariatului General al Consiliului UE. Evenimentul, care se desfășoară la Biblioteca Națională a României, este dedicat responsabililor și coordonatorilor de dosar, desemnați în cadrul grupurilor de lucru privind preluarea de către România a Președinției Consiliului UE, în 2019.

Pe agendă se află procedurile de lucru ale Consiliului UE, conceptul de prezidare activă și relația cu Parlamentul European și Comisia Europeană. Pregătirea participanților este asigurată de Jürgen Neisse, Direcția Generală Politică, Wolfgang Ploch, Direcția Buget, Jérôme Guichard, Direcția Relații Interinstituționale, Ivan Gurov, Serviciul juridic.

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF