Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

Participarea Departamentului pentru lupta antifraudă  - DLAF la sesiunile de dezbateri cu tema Proiectul Normelor metodologice de aplicare a Legii privind achiziţiile publice (clasice), Bucureşti,27i anuarie 2016 şi 10 februarie 2016

Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF a participat,în data de 27 ianuarieşiîn data de 10 februarie 2016,la sesiunile de dezbateri cu tema Proiectul Normelor metodologice de aplicare a Legii privind achiziţiile publice (clasice). Evenimentele au fostorganizate de Agenţia Naţională pentru Achiţii Publice (ANAP), instituţie subordonată Ministerului Finanţelor Publice, ca parte din seria de consultări publice derulate atât cu cu instituţiile publice de control şi cele relevante în domeniu, cât şi cu şi societatea civilă, investitori români şi străini, IMM-uri, organizații profesionale ale experților, mediul academic, ambasade.
Dezbaterile au adunat reprezentanţi ai instituţiilor publice, cu atribuţii de control, ai autorităţilor contractante (centraleşi locale), ai companiilor de stat şi ai altor entităţi relevante ale autorităţilor locale.
Proiectul Normelor metodologice de aplicare a Legii privind achiziţiile publice (clasice) a fost publicat în data de 15 februarie2016 pe site-ulANAP, la secţiunea Transparenţă decizională. În urma sesiunilor de consultări cu instituţiile publice şi societatea civilă, ANAP va centraliza toate propunerile şi sugestiile primate şi, după caz, acestea vor fi integrate în Proiect.

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF