Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

Participarea Departamentului pentru lupta antifraudă – DLAF la proiectul Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Bussiness Without Corruption – Afaceri fără corupţie, Bucureşti, 21 ianuarie 2016

Departamentul pentru lupta antifraudă – DLAF a participat, în data de 21 ianuarie 2016, la lansarea proiectului Camerei de Comerţ şi Industrie a României, BussinessWithoutCorruption – Afaceri fără corupţie.
Evenimentul, desfăşurat la sediul CCIR, şi-a propus punctarea a două obiective. Primul a vizat identificarea, cu ajutorul instituţiilor publice relevante şi a comunităţii de afaceri, a măsurilor necesare consolidării cadrului legislativ în domeniu, luând în considerare experienţa şi bunele practici ale altor state cu legislaţie specifică, precum SUA şi Marea Britanie. Al doilea obiectiv discutat s-a referit la elaborarea unui ghid - cadru de bune practici pentru prevenirea şi combaterea corupţiei la nivelul companiilor româneşti.
La finalul evenimentului, reprezentanţii CCIR au subliniat necesitatea organizării, în cursul anului 2016, a unor seminarii menite să sprijine companiile româneşti în procesul de implementare a celor mai bune mecanisme interne de prevenire şi combatere a corupţiei.

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF