Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

COMUNICAT
privind participarea DLAF la dezbaterea Politici publice coerente pentru achiziții eficiente și transparente, organizată de Expert Forum și Ambasada Marii Britanii, București, 20 martie 2018

 

Departamentul pentru lupta antifraudă – DLAF participă marți, 20 martie, la dezbaterea Politici publice coerente pentru achiziții eficiente și transparente, organizată de Expert Forum și Ambasada Marii Britanii la București.

Evenimentul are scopul de a reuni toți factorii implicați în procedurile de achiziții publice, pentru a discuta despre schimbările și îmbunătățirile care pot fi aduse cadrului legislativ și mecanismelor practice din domeniu.

În cadrul dezbaterii, se va porni de la viziunea decidenților care elaborează politicile publice din domeniul achizițiilor și de la activitatea instituțiilor reglementatoare. Alte teme aflate pe agendă sunt reflectarea legislației în practică și provocările cu care se confruntă autoritățile contractante și competitorii.

La eveniment sunt invitați reprezentanții Agenției Naționale pentru Achiziții Publice (A.N.A.P.), Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor (C.N.S.C.), Curții de Conturi, Consiliului Concurenței, Curții de Apel, Autorității de Audit, mediului de afaceri și experți în achiziții și în politici publice.

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF