Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

Percheziţii la Iaşi pentru destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în contrabanda cu țigări, 10 noiembrie 2016

Poliţiştii de frontieră ieşeni, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Iaşi efectuează în această dimineaţă nouă percheziţii domiciliare la persoane suspecte a face parte dintr-un grup infracţional organizat ce are preocupări în sfera contrabandei cu ţigări.

În urma activităţilor informativ-operative desfăşurate de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi, s-a stabilit că mai multe persoane de pe raza judeţului Iaşi au ca principală preocupare colectarea şi distribuirea ţigărilor de contrabandă.

Astfel, în data de 10 noiembrie 2016, începând cu ora 06.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului  Poliţiei de Frontieră Iaşi sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Iaşi,  cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Iaşi, efectuează nouă percheziţii domiciliare pe raza judeţului Iaşi.

În documentarea activităţilor infracţionale s-a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul I.G.P.R. - Serviciul de Operaţiuni Speciale Iaşi.

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF