Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

COMUNICAT
privind participarea DLAF la evenimentul de lansare a programului de formare pentru POCU 2014 – 2020, București, 11 septembrie 2018

Departamentul pentru lupta antifraudă – DLAF participă marți, 11 septembrie, la lansarea programului de formare pentru beneficiari și personalul Autorității de Management și al Organismelor Intermediare al Programului Operațional Capital Uman din România (POCU) 2014 – 2020. Evenimentul este organizat de către Ministerul Fondurilor Europene (MFE).

Programul de formare face parte dintre activitățile desfășurate în cadrul acordului de asistență tehnică cu Banca Mondială privind sprijinul acordat României pentru implementarea POCU 2014 – 2020.

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF