Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

COMUNICAT

privind participarea DLAF la conferința internațională Standing up To State Capture: Innovative Methods to Investigate Fraud and Corruption in EU Funding for Agriculture , Sofia, 13 - 14 septembrie 2018

În perioada 13 - 14 septembrie, Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF participă la conferința internațională Standing up To State Capture: Innovative Methods to Investigate Fraud and Corruption in EU Funding for Agriculture , co-finanțată prin Programul HERCULE III al Comisiei Europene . Evenimentul este organizat de către Centrul pentru Studiul Democrației (CSD) din Sofia.

Conferința reunește cadre didactice, practicieni și inovatori, cu scopul de a prezenta instrumentele și metodele actuale și viitoare în domeniul detectării, prevenirii și investigării cazurilor de fraudă și corupție, în cadrul finanțării UE pentru agricultură. De asemenea, participanții vor analiza impactul potențial al crimei organizate și al fenomenului capturilor de stat asupra sectoarelor rural și agricol din UE.

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF