Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

COMUNICAT
privind participarea DLAF la sesiunea cu tema Regimul Juridic al Incompatibilităților și al conflictelor de interese, Giurgiu,
19 septembrie 2018

Un reprezentant al Departamentului pentru lupta antifraudă - DLAF participă miercuri, 19 septembrie, în calitate de lector, la osesiune de instruire cu tema Regimul Juridic al Incompatibilităților și al conflictelor de interese. Evenimentul, care face parte din seria celor dedicate Centenarului Marii Uniri, este organizat de către Consiliul Județean Giurgiu și are drept obiectiv pregătirea funcționarilor publici din cadrul aparatului propriu, care se ocupă cu accesarea sau implementarea proiectelor cu fonduri europene.

La sesiune au fost invitați să participe reprezentanți ai următoarelor instituții: Agenția Națională de Integritate, DGA, Serviciul Prevenire, MDRAP, Ministerul Justiției – Direcția de Prevenire a Criminalității, Centrul Syene pentru Educație, Centre for Advanced Research in Management and Applied Ethics.

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF