Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

COMUNICAT
privind participarea DLAF la cursul de pregătire a personalului din cadrul autorităților de management și al organismelor intermediare, Brașov, 20 septembrie 2018

Un reprezentant al Departamentului pentru lupta antifraudă - DLAF participă joi, 20 septembrie, în calitate de lector, la un program de pregătire organizat, la Brașov, de către Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capital Uman și Banca Mondială. Programul este destinat personalului din cadrul Autorității de management și al organismelor intermediare. Temele abordate sunt managementul neregulilor, antifrauda și evitarea conflictului de interese.

Cursurile sunt gândite ca ateliere de lucru și sunt structurate în patru sesiuni, pe durata a patru săptămâni, până pe data de 12 octombrie 2018.

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF